SOCIETAT Foto: CAC
Ivonne Griley, nova directora d’Afers Religiosos
Filòloga i lingüista, es converteix en la setena responsable de l’organisme
Redacció 08/06/2021

La nova directora general d’Afers Religiosos de la Generalitat de Catalunya, que depèn del Departament de Justícia, és Ivonne Griley i Martínez

Nascuda a Barcelona el 1964 és filòloga i lingüista, i succeeix Xavier Bernadí, que exercia el càrrec de director general en funcions. El seu currículum està especialitzat en matèria lingüística i en gestió d’administracions públiques.

La nova directora ja havia format part de l’equip tècnic de la direcció general d’Afers Religiosos durant els governs del tripartit, com a responsable de coordinació i suport a la gestió.

Des del març del 2014 ha estat consellera del Consell de l’Audiovisual de Catalunya; sostsdirectora general de Política Lingüística entre el 1996 i el 2004 i directora general del 2011 al 2013.

La seva feina ha vetllat per fomentar el respecte a les diferents opcions i manifestacions polítiques, socials, culturals i religioses de Catalunya, i perquè s’apliquessin en els programes audiovisuals les directrius i recomanacions d’aquest organisme pel que fa al tractament del fet religiós.

La setena responsable de la direcció general d’Afers Religiosos va militar a Convergència Democràtica de Catalunya i ha dedicat molts esforços en el camp de la normalització lingüística i el reconeixement de la llengua catalana  amb entitats com Plataforma per la Llengua i Òmnium Cultural.

  El Rosari   Cant de la Salve
  Laudes   Vespres
  Completes   Missa Catedral
  Missa Montserrat
Urgell Solsona Vic Lleida Tortosa Tarragona San Feliu de Llobregat Terrassa Barcelona Girona
  INTRANET