PAPA FRANCESC 
El Papa encoratja la tasca pastoral del P. James Martin entre les persones LGTB
Francesc recorda tres característiques de l’estil de Déu: proximitat, compassió i tendresa
Redacció 28/06/2021

“Vull agrair-te el zel pastoral i la capacitat de ser proper a les persones, amb aquella proximitat que tenia Jesús i que reflecteix la proximitat de Déu”. Amb aquestes paraules, inicia el papa Francesc la carta que li ha adreçat al jesuïta James Martin, editor general d’America Magazine i que exerceix la seva tasca pastoral entre les persones LGTB.

“Pensant en la teva tasca pastoral, crec que tu cerques contínuament imitar l’estil de Déu”, un estil que té tres característiques: proximitat, compassió i tendresa. “Prego per tu, perquè continuïs així, sent proper, compassiu i amb molta tendresa”.

En la carta manuscrita en espanyol, el papa Francesc també li fa avinent que resa pels seus fidels, “la teva feligresia”: “Tots aquells que el Senyor et posa al camí perquè en tinguis cura, els protegeixis, i els facis créixer en l’amor”.

El papa Francesc va enviar aquesta carta el 21 de juny, amb motiu del webinar Outreach LGBTQ Catholic Ministry, celebrat el 26 de juny, que va organitzar el P. Martin.

Al seu compte de Twitter, després de difondre la carta manuscrita, el P. James Martin ha desitjat que “el càlid missatge del Sant Pare encoratgi i inspiri tots els membres de l’Església que serveixen els catòlics LGTB i, a més, recordin les persones LGTB d’arreu del món la proximitat, compassió i tendresa de Déu.

  El Rosari   Cant de la Salve
  Laudes   Vespres
  Completes   Missa Catedral
  Missa Montserrat
Urgell Solsona Vic Lleida Tortosa Tarragona San Feliu de Llobregat Terrassa Barcelona Girona
  INTRANET