El Sant Pare ha tornat aquest dimecres al Vaticà després de gairebé 10 dies hospitalitzat per una intervenció de còlon
PAPA FRANCESC 
El Papa deixa l'hospital per completar la recuperació al Vaticà
Francesc ja és a la Casa de Santa Marta, després de l'alta al Gemelli i d'una visita a la basílica romana de Santa Maria la Major
@IgnasiMiranda 14/07/2021


El Papa ha finalitzat aquest dimecres la seva hospitalització i, des de poc abans de les 12 del migdia, ja és al Vaticà. Al matí, segons ha informat el director de l'Oficina de Premsa de la Santa Seu, Francesc ha estat donat d'alta de l'Hospital Policlínic Gemelli i ha tornat a la seva residència, a la Casa Santa Marta. De camí, s’ha aturat uns minuts a la Basílica Santa Maria la Major per donar gràcies a la Mare Déu pel que Matteo Bruni ha qualificat de "feliç resultat de la seva estada", com també per recordar tots els malalts amb els quals ha coincidit durant la seva hospitalització.

Diumenge a la tarda, el pontífex es va sotmetre a una intervenció programada per una estenosi diverticular al còlon. Des de l'ingrés, ha rebut constants missatges d'afecte i pregàries, procedents de tot el món. Al llarg de tota la setmana, igualment s'han concentrat a les portes de l'Hospital Gemelli diversos grups de persones per expressar la seva proximitat al Sant Pare. Entre els primers que van desitjar una ràpida recuperació al bisbe de Roma, es trobaven el Patriarca Bartomeu I i el Gran Imam d'Al-Azhar, Ahmad Al-Tayyib, així com altres representants de diverses institucions religioses, polítiques i socials. 

El Papa es va sentir molt emocionat, de manera especial, en la benvinguda que va rebre, durant la seva estada a l'hospital, per part dels nens ingressat al departament d'Oncologia Pediàtrica. Els petits van enviar-li dibuixos i cartes per mostrar-li tot el seu afecte i reforçar el compromís de pregària per ell. Aquest dilluns a la tarda, Francesc finalment va visitar-los i els va beneir, com també les seves famílies i el personal sanitari.

  El Rosari   Cant de la Salve
  Laudes   Vespres
  Completes   Missa Catedral
  Missa Montserrat
Urgell Solsona Vic Lleida Tortosa Tarragona San Feliu de Llobregat Terrassa Barcelona Girona
  INTRANET