CULTURA 
Nou punt d’informació turística a la Casa de la Pia Almoina
Nova entrada combinada per a la Catedral i el Museu Diocesà de Barcelona
Redacció 28/07/2021

La Casa de la Pia Almoina ha obert una oficina d’informació turística. Un acord entre Turisme de Barcelona i l’Arquebisbat de Barcelona posa en relleu la importància del turisme religiós i la previsió que en els propers anys sigui una de les noves modalitats de turisme que més creixerà, després de la pandèmia.


D’altra banda, la novetat d’aquesta temporada és una entrada combinada per a la Catedral i el Museu Diocesà de Barcelona. Per 12€, dona accés als dos espais emblemàtics del Pla de la Seu. Aquesta entrada permet accedir al conjunt catedralici (cor, cobertes i Sala Capitular) i a la Casa de la Pia Almoina, amb totes les sales expositives de cada moment.


Actualment, s’ofereixen les exposicions Chagall, els estats de l’Ànima, Barcelona al carrer. Veure i ser vist. La processó de Corpus i el resum de l’exposició Covid-19: Obre els ulls. L’exposició de Chagall té dues seus, per tant, amb l’entrada combinada es pot entrar a les dues sales i veure-la completa.


Les entrades combinades es poden comprar a la taquilla de la Catedral, al Museu Diocesà, a través de la plataforma de venda de la Catedral https://tickets.catedralbcn.org i a totes les oficines d’informació de Turisme de Barcelona.


Aquesta nova relació entre Turisme de Barcelona i l’Arquebisbat de Barcelona posa en valor i fa més accessible el patrimoni religiós de la ciutat de Barcelona i de l’arxidiòcesi, tant a turistes com a barcelonins.

  El Rosari   Cant de la Salve
  Laudes   Vespres
  Completes   Missa Catedral
  Missa Montserrat
Urgell Solsona Vic Lleida Tortosa Tarragona San Feliu de Llobregat Terrassa Barcelona Girona
  INTRANET